Het Huis van het Nederlands zoekt vrijwilligers

vrijwilligers gezocht

Babbelut

Het Huis van het Nederlands in Brussel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers  (gespreksbegeleider) voor het begeleiden van de Babbelut conversatietafels.

Vanaf september beginnen opnieuw op allerlei plaatsen in Brussel deze ontmoetingen tussen Nederlandstalige vrijwilligers en anderstaligen die Nederlands willen oefenen.

 

Hoe oefen je je Nederlands in Brussel op een aangename manier?

Nederlands oefenen - Huis van het Nederlands Babbelut Vrijwilligerswerk

Nederlands oefenen in het Brussels Gewest met anderstaligen op Babbelut. Hoe je Nederlands oefenen in Brussel? Het Huis van het Nederlands Brussel organiseert wekelijks verschillende conversatietafels in Muntpunt (op vrijdag) en in zeven Brusselse gemeenschapscentra. Dat is op maandag het geval in Jette (GC Essegem), op dinsdag in Sint-Gilis (GC De Pianofabriek), op woensdag in Schaarbeek (GC De Kriekelaar) en in Anderlecht (GC De Rinck), op donderdag in Brussel (GC De Markten), Elsene (GC Elzenhof) en Sint-Joost-ten-Node (GC Ten Noey). Sommige Brusselse gemeenschapscentra organiseren daarnaast ook zelf conversatiegroepen. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus liggen de reguliere Babbelut conversatietafels even

Geplande Conversatietafels in GC Elzenhof

(klik op de links hieronder voor alle details voor de conversatietafel van GC Elzenhof)

Er zijn momenteel geen toekomstige events.